יום שלישי, 2 באוקטובר 2012

רגע אחרי


אנחנו כבר רגע לפני סיום חגי תשרי וסיכום קצר אומר....היה חביב ביותר. המשפחה הגיעה, אכלנו , התעדכנו, צחקנו עד כלות, טיילנו ובעיקר נהנינו. רוצה לשתף עם שדרוג של שלושה מאכלים פשוטים ששידרגתי בחג. ********* שניצל חזה עוף חתוך לרצועות חביבות ברוחב של 2=3 ס"מ משרים בחרדל דיז'ון וקצת מלח ופלפל שחור דרוס גס טובלים בתערובת של קמח תפוחי אדמה, קורנפלור וקמח תירס עם חצי כפית כורכום מטגנים עד הזהבה ************** עוף צלוי צולים חלקי עוף שאוהבים= אני צולה בתנור עגול שצולה באויר חם לקראת סוף הצליה מורחים את העוף בתערובת של חרדל זיג'ון עם מעט שמן זית, דבש, פלפל שחור, פפריקה ומלח. אני מברישה כי העוף חם. ממשיכים בצליה עוד כ 10 דקות ************ קציצות תפוחי אדמה מבשלים תפו"א ומגרדים בפומפיה גסה ל4 תפו"א מוסיפים ביצה קוצצים 1/3 חבילה כוסברה או פטרוסיליה מלח , פלפל שחור, כמון וכורכום צרים כדורים מעוכים ומטגנים בשמן זים עם קנולה

אין תגובות: